شب و صبح کنکور چه چیزهایی بخوریم؟

به گزارش مجله دور زمین، تهران (پانا) - به گزارش متخصص و مدرس طب ایرانی و با تاکید بر مدیریت کنکور با اصول طب ایرانی استفاده از مواد غذایی مناسب و شناخت این مواد برای مصرف در این روزها، مهم ترین اصل برای دوری از خستگی است.

شب و صبح کنکور چه چیزهایی بخوریم؟

به گزارش ایسنا، مریم نواب زاده با بیان اینکه کنکوری ها اصول طب ایرانی ـ اسلامی را در این روزها از یاد نبرند، اظهار کرد: به کنکوری ها توصیه می گردد اگر تحرک کافی ندارند، حتما سعی نمایند روزانه حداقل 10 تا 15 دقیقه فعالیت آرام، نرمش یا پیاده روی داشته باشند چرا که تحرک، تمرکز و جریان خون مغزی را افزایش می دهد.

وی اضافه کرد: افرادی که از یبوست رنج می برند، حتما باید در هفته قبل کنکور اقدامی برای بهبود و کنترل این مشکل انجام دهند که یکی از راه های سریع و در دسترس، مصرف روزی 6 عدد انجیر تازه، 2 عدد قبل از هر وعده غذایی است.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان نمود: داوطلبان به دلیل شیوع بیماری کرونا باید سه تا چهار ساعت در زمان آزمون با ماسک تنفس نمایند، بنابراین یکی از مهم ترین نکات انجام تمرینات تنفسی در این روزهاست.

نواب زاده ادامه داد: بهتر است این هفته حتما تنفس های عمیق را تمرین کنید، حداقل روزی سه تا پنج بار و هر بار چهار تا پنج نفس عمیق بکشید و سعی کنید اکسیژن را تا انتهای ریه ها فرو ببرید؛ این تمرین یاری می نماید استرس کاهش یابد.

وی بر پرهیز از مصرف غذاهای حجیم و آماده، همانند سوسیس، کالباس، پیتزا، الویه، سس مایونز و نوشابه تاکید نمود و گفت: سعی کنید در این هفته از غذاهایی بهره ببرید که خون رسانی را بهبود بخشد و به تقویت قلب، مغز و ریه یاری کند.

این متخصص و مدرس طب ایرانی توضیح داد: برترین ماده غذایی در وعده صبحانه، زرده تخم مرغ عسلی است؛ بهتر است از سفیده آن استفاده نکنید، اما زرده تخم مرغ خون رسانی را افزایش می دهد.

نواب زاده ادامه داد: مصرف مربای سیب و به، علاوه بر تقویت قلب و مغز و کبد، به بهبود شرایط گوارش هم یاری می نماید و افراد لاغر می توانند مربا را با خامه یا کره مصرف نمایند.

وی توضیح داد: مصرف حریر بادام، منجر به افزایش حافظه، تمرکز، خون رسانی و تقویت مغز خواهد شد؛ حریر بادام از آرد برنج، پودر بادام و گلاب و آب تهیه می گردد و کسانی که مشکل گوارشی ندارند می توانند شیر هم به آن اضافه نمایند.

این متخصص و مدرس طب ایرانی بیان نمود: شیر بادام هم به اسم میان وعده عصرانه بسیار مقوی است؛ پوست قهوه ای 10 تا 20 دانه بادام را جدا کنید در یک لیوان آب با کمی عسل، گلاب و زعفران مخلوط و میل کنید. این نوشیدنی نشاط شما را افزایش می دهد و یاری می نماید دیرتر خسته شوید.

نواب زاده گفت: فالوده سیب هم میان وعده مناسبی است که از مخلوط دو عدد سیب رنده شده با کمی زعفران، عسل، عرق بیدمشک و کمی گلاب تهیه می گردد.

شام و نهار را زودهضم انتخاب کنید

وی با اشاره به وعده های اصلی نهار و شام، اضافه کرد: کنکوری ها از غذاهای دیر هضم استفاده ننمایند، چراکه خوابشان دچار اختلال می گردد.

این متخصص طب ایرانی با بیان اینکه اگر برنج میل می کنید بهتر است در این روزها حجم آن را کم و سعی کنید به صورت آبکش مصرف گردد، یادآور شد: کمی گوشت، مرغ یا بلدرچین آب پز یا کبابی هم مناسب است.

نواب زاده گفت: در این روزها از مصرف ترشی پرهیز کنید چراکه مصرف ترشی، ضعف سیستم عصبی را به همراه دارد و موجب کاهش حافظه می گردد.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 17 مرداد 1400 بروزرسانی: 17 مرداد 1400 گردآورنده: dorezamin.ir شناسه مطلب: 1900

به "شب و صبح کنکور چه چیزهایی بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شب و صبح کنکور چه چیزهایی بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید