انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد

به گزارش مجله دور زمین، خبرنگاران: نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه اقداماتی اجرا شده است.

انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد

با تور عمان از نگین خاورمیانه دیدن کنید.

به گزارش خبرنگاران از جیرفت، فرج الله عارفی عصر امروز در حاشیه بازدید از اداره آب و فاضلاب روستایی این شهرستان، اظهار کرد: نظام بودجه ریزی کشور اشتباه است و در حال حاضر به دنبال اصلاح این بودجه هستیم.

وی با بیان اینکه منابع دولت محدود است و 392 هزار میلیارد تومان اعتبار سالانه دارد، گفت: از این میزان 35 هزار میلیارد تومان در بخش تملک و دارایی است.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: باید برای منابع دولت تدبیری بیندیشیم.

عارفی با اشاره به خشکسالی های اخیر در استان کرمان به ویژه مناطق جنوبی، توضیح داد: پیش بینی منابع آب را باید در اولویت قرار دهیم.

وی با تاکید بر اینکه در 12 سال آینده دچار بحران آب خواهیم شد، اظهار داشت: در این زمینه برنامه ریزی هایی صورت گرفته و به دنبال انتقال آب از دریای عمان هستیم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بالای کشاورزی در جنوب کرمان، گفت: جنوب استان یکی از قطب های کشاورزی کشور محسوب می گردد که برای پایداری احتیاج به آب و کوشش بیشتر دارد.

عارفی اظهار داشت: به همین سبب بحث انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است.

ب

منبع: تسنیم
انتشار: 5 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dorezamin.ir شناسه مطلب: 342

به "انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید