انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد
به گزارش مجله دور زمین، خبرنگاران: نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه اقداماتی اجرا شده است.

با تور عمان از نگین خاورمیانه دیدن کنید.
به گزارش خبرنگاران از جیرفت، فرج الله عارفی عصر امروز در حاشیه بازدید از اداره آب و فاضلاب روستایی این شهرستان، اظهار کرد: نظام بودجه ریزی کشور اشتباه است و در حال حاضر به دنبال اصلاح این بودجه هستیم.
وی با بیان اینکه منابع دولت محدود است و 392 هزار میلیارد تومان اعتبار سالانه دارد، گفت: از این میزان 35 هزار میلیارد تومان در بخش تملک و دارایی است.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: باید برای منابع دولت تدبیری بیندیشیم.
عارفی با اشاره به خشکسالی های اخیر در استان کرمان به ویژه مناطق جنوبی، توضیح داد: پیش بینی منابع آب را باید در اولویت قرار دهیم.
وی با تاکید بر اینکه در 12 سال آینده دچار بحران آب خواهیم شد، اظهار داشت: در این زمینه برنامه ریزی هایی صورت گرفته و به دنبال انتقال آب از دریای عمان هستیم.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بالای کشاورزی در جنوب کرمان، گفت: جنوب استان یکی از قطب های کشاورزی کشور محسوب می گردد که برای پایداری احتیاج به آب و کوشش بیشتر دارد.
عارفی اظهار داشت: به همین سبب بحث انتقال آب از دریای عمان به شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است.
ب
منبع: تسنیم