دنباله رمان سرگذشت ندیمه سریال می گردد
به گزارش مجله دور زمین، مسوولان سرویس استریم هولو از برنامه ریزی برای ساخت سریال جدیدی بر اساس رمان وصیت ها نوشته مارگارت اتوود خبر دادند.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از ایندیپندنت، رمان وصیت ها نوشته مارگارت اتوود نویسنده کانادایی، داستان وقایع 15سال پس از رمان سرگذشت ندیمه که در سال 1985 منتشر شد را روایت می نماید.
سریال سرگذشت ندیمه اخیرا فصل سوم خود را پشت سر گذاشت و فصل چهارم آن قرار است در سال 2020 روی آنتن برود. الیزابت ماس، جوزف فاینز و آن داود از جمله هنرپیشه هایی هستند که در این سریال به ایفای نقش پرداخته اند.
هنوز معین نیست که کدام یک از هنرپیشه های سریال سرگذشت ندیمه در سریال وصیت ها هم حضور داشته باشند.
گفته می گردد کتاب صوتی وصیت ها به روایت آن داود یکی از هنرپیشه های سریال سرگذشت ندیمه منتشر خواهد شد.
کتاب وصیت ها که هنوز به چاپ نرسیده است در هفته ای که گذشت به عنوان نامزد نهایی جایزه ادبی بوکر و نامزد اولیه مهم ترین جایزه ادبی کانادا یعنی جایزه گیلر برگزیده شد.
مارگارت اتوود شاعر، داستان نویس و نویسنده هشت کتاب کودک است. او که اکنون یکی از سرشناس ترین نویسندگان و منتقدان ادبی کاناداست، جایزه های ادبی فراوانی را در کارنامه ادبی خود ثبت نموده است. اتوود تاکنون شش بار نامزد دریافت جایزه ادبی بوکر شده و یک بار در سال 2000 پیروز شد برای رمان آدم کش کور آن را به دست آورد. او در سال 1985 جایزه ادبی آرتور سی. کلارک را از آن خود کرد. جایزه دولتی ادبیات کانادا، جایزه گیلر و جایزه ایمپک دوبلین از دیگر جایزه های ادبی هستند که در کارنامه حرفه ای اتوود به چشم می خورند.
منبع: خبرگزاری ایسنا