خراسان شمالی بزرگ ترین کانون حرکات اصلاحی در کشور را دارد

به گزارش مجله دور زمین، حسن لنگری در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: کانون حرکات اصلاحی برگ زرینی است که می تواند برای اصلاح ساختار قامتی دانش آموزان نقش موثری ایفا نماید.

خراسان شمالی بزرگ ترین کانون حرکات اصلاحی در کشور را دارد

لنگری در ادامه اضافه نمود: همچنین برای احداث کانون حرکات اصلاحی در دو شهرستان خراسان شمالی 15 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

وی استفاده از ظرفیت مطلع سازی اولیه برای پیشگیری را از مهم ترین اقداماتی مطرح نمود که جزء برنامه های آموزش و پرورش خواهد بود و تمامی نیروهای تربیت بدنی باید در جلسات انجمن اولیاء حضور داشته و مسائل را مطرح نمایند.

معاون تربیت بدنی و سلامت ادراه کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به ارزیابی و غربالگری 15 هزار و 500 دانش آموز اشاره نمود و گفت: از ابتدای هفته تربیت بدنی 26 مهر ماه سال جاری اجرای این طرح شروع و تا انتها سال تحصیلی ادامه دارد.

لنگری با بیان اینکه اجرای این طرح وزارتی ساختار قامتی از سال 90 در کشور اجرایی شده، بیان نمود: از مهم ترین عوامل بروز این مشکل به فقر حرکتی و آسیب های نو پدید نظیر استفاده از تبلت، بازی های رایانه ای و استفاده از موبایل در مدت زمان زیاد است.

وی حمل کوله پشتی در مقاطع ابتدایی را از مهم ترین مسائلی مطرح نمود و اضافه نمود: آموزش های لازم برای حمل کوله شتی به دانش آموزان و اولیا داده شده و اولویت اصلی در آموزش و پرورش آموزش و پیشگیری است و باید در این رابطه گام های بسیاری برداریم.

وی وظیفه اصلی آموزش و پررورش در بحث پیشگیری به آموزش درست نشستن، افزایش سواد حرکتی و سلامت، افزایش سلامت پیشگیری پ اشاره نمود و بر لزوم آموزش والدین نیز تاکید نمود.

معاون تربیت بدنی و سلامت ادراه کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در ادامه بر لزوم نشستن صحیح و استفاده از نیمکت های استاندارد تاکید نمود و گفت: نشستن دانش آموزان باید بر اساس الگوهای صحیح آموزش داده گردد از سویی نیمکت ها براساس سن، قد و رشد دانش آموزان تعبیه شوند .

لنگری با بیان اینکه سال جاری، 40 درصد دانش آموزان پایه ششم در تمام شهرستان های خراسان شمالی ارزیابی ساختار قامتی شده اند، اظهار کرد: در پایگاه های حرکات اصلاحی، معلمان تربیت بدنی با داشتن مدارک تخصصی در این حوزه دانش آموزانی که دارای مشکل هستند را شناسایی و در گام نخست با حرکات اصلاحی در کانون ها یا مشق حرکات اصلاحی سعی در بر طرف کردن مسائل ساختار قامتی دانش آموزان را دارند.

وی اضافه نمود: چنانچه در گام بعدی حرکات اصلاحی بر طرف نگردد به مراکز بهداشتی و درمانی معرفی می گردد ضمن اینکه غربالگری دانش اموزان و از سویی ارائه حرکات اصلاحی ویژه دانش آموزان رایگان انجام می گردد.

به گفته وی هدف از اجرای این طرح آن است که با یاری تمرین های بدنی از ناهنجاری های جسمانی پیشگیری و در صورت بروز آن ها را اصلاح کنیم.

لنگری بر دیگر اهداف این کانون اشاره نمود و گفت: هدف از اجرای طرح کانون های حرکات اصلاحی برگزاری دوره های آموزشی برای دانش آموزان و همچنین مطلع سازی اولیای دانش آموزان با مسائل ساختار قامتی فرزندان خود است.

معاون تربیت بدنی و سلامت ادراه کل آموزش و پرورش خراسان شمالی ادامه داد: همچنین با برگزاری دوره های آموزشی برای دانش آموزان سعی در برطرف مسائل ساختار قامتی آنان را داریم.

وی بر نقش موثر معلمان و به ویژه مربیان تربیت بدنی که ارتباطات ویژه ای با دانش آموزان دارند تاکید و اظهار کرد: معلمان و به ویژه مربیان تربیت بدنی نقش مهمی در تربیت فکری و جسمی دانش آموزان دارند، از این رو معلمان ورزش نه تنها در ورزش بلکه در تحصیل دانش آموزان نیز موثرند.

لنگری بیان نمود: اگر معلمان و والدین دانش آموزان از مسائل ساختار قامتی فرزندان خود مطلع شوند قطعاً با اجرای چند حرکت و تمرین همراه این کانون ها خواهند شد، بنابراین بدون یاری والدین و معلمان تخصصی کاری از پیش نخواهیم برد.

وی درباره آیتم های اجرای حرکات اصلاحی، گفت: شانه افتاده، گردن به جلو، گردن پیامکی و ...از مهم ترین نشانه هایی است که با اجرای حرکات اصلاحی درمان خواهند شد.

به گفته وی آموزش و پرورش به دنبال استفاده از ظرفیت والدین برای تربیت آموزش و تربیت سواد حرکتی است.

به گزارش خبرنگاران، خراسان شمالی حدود 600 معلم ورزش و 110 مراقب سلامت در اداره کل آموزش و پرورش این استان است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 8 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dorezamin.ir شناسه مطلب: 180

به "خراسان شمالی بزرگ ترین کانون حرکات اصلاحی در کشور را دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خراسان شمالی بزرگ ترین کانون حرکات اصلاحی در کشور را دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید