خبرنگاران تازه ترین آمار از زلزله در ترکیه و یونان؛ 14 کشته و 419 زخمی
به گزارش مجله دور زمین، تهران- خبرنگاران- زلزله شدید روز آدینه در ترکیه و یونان 14 کشته و 419 زخمی برجای گذاشت و بیش از 84 پس لرزه در پی داشت.
![خبرنگاران تازه ترین آمار از زلزله در ترکیه و یونان؛ 14 کشته خبرنگاران تازه ترین آمار از زلزله در ترکیه و یونان؛ 14 کشته و 419 زخمی](https://dorezamin.ir/upload/2020/11/26/fff134e5e958bce6-699182cc5dbe638af-029e1b529f4e.jpg)
به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، مرکز مقابله با حوادث غیرمترقبه ترکیه بیان کرد که این زلزله 6.6 درجه در امواج درونی زمین (ریشتر) قدرت داشت اما مرکز زمین شناسی آمریکا آن را 7 ریشتر بیان کرد.
به گزارش آناتولی، کانون این زلزله در عمق حدودا 17 کیلومتری زیر زمین در نزدیکی شهر ازمیر ترکیه بود.
این زلزله تا به امروز بیش از 84 پس لرزه داشته که به گزارش آناتولی 13 پس لرزه بالای 4 ریشتر ثبت شده است.
بنا براین گزارش، زلزله آدینه در ترکیه 12 کشته و 419 زخمی داشت و در یونان نیز 2 نوجوان در جزیره ساموس جان خود را از دست دادند. گزارشی درباره مصدومان احتمالی این زلزله در یونان منتشر نشده است.
گزارش ها حاکی است که چند ساختمان در ازمیر ترکیه تخریب شد و شماری از شهروندان زیر آوار مانده اند. بعضی دیگر از استان های ترکیه گزارش هایی درباره تخریب ساختمان ها منتشر نموده اند.
شهردار ازمیر بیان کرد که تا به امروز 70 نفر از زیر آوار بیرون کشیده شده اند.
مقام های ازمیر هشدار دادند که احتمال وقوع یک سونامی کوچک وجود دارد.
ترکیه یکی از کشورهای زلزله خیز است. زلزله 7.8 ریشتری سال 1999 میلادی در این کشور بیش از 17 هزار کشته برجای گذاشت.
منبع: ایرنا