تحویل کالا با پهپاد در انگلیس فعلا ممنوع شد
به گزارش مجله دور زمین، به گزارش خبرنگاران به نقل از یاهونیوز، با نزدیک شدن تعطیلات کریسمس انتظار می رود بیش از 100 میلیون بسته پستی در هفته های آینده در انگلیس ارسال شوند. پیش بینی می شد بخشی از این فرایند به وسیله پهپادها انجام گردد، اما سازمان هواپیمایی کشوری انگلیس می گوید تا زمانی که نرم افزاری بر روی همه پهپادها به منظور جلوگیری از برخورد آنها با موانع نصب نگردد، این کار ممکن نیست.

برای دیدن بریتانیای کبیر با تور انگلیس همراه باشید.
سازمان یادشده معتقد است نصب نرم افزار ضدبرخورد برای تسهیل شناسایی پهپادها در زمان پرواز لازم است و این کار راهنمایی آنها را برای اپراتورها نیز تسهیل می نماید.
در حال حاضر پهپادهای در حال پرواز در انگلیس تنها می توانند 500 متر از فردی که در حال کنترل آنهاست فاصله بگیرند. البته پهپادهای حاوی یاری های اضطراری که در شرایط خاص فعالیت می نمایند از این قانون مستثنی شده اند. پیش از این آمازون در سال 2016 از پهپاد برای تحویل کالا در انگلیس استفاده نموده بود، اما به نظر می رسد فعلا دیگر قادر به چنین کاری نباشد.
منبع: خبرگزاری مهر