پارک های دهلران در تاریکی مطلق، بچه ها در حسرت شهربازی ماندند

به گزارش مجله دور زمین، خبرنگاران - گروه استان ها: با تمام شدن فصل تابستان و فرارسیدن فصل پاییز و خنک شدن هوا، شرایط مطلوبی برای گذراندن اوقات فراغت خانواده ها در پارک های شهر گرمسیر دهلران فراهم شده است.

پارک های دهلران در تاریکی مطلق، بچه ها در حسرت شهربازی ماندند

بعد از اردیبهشت ماه دمای هوا در این شهرستان بسیار بالا می رود به طوری که تیرماه سال جاری دمای هوا از مرز 51درجه سانتی گراد هم گذشت و سبب شد بسیاری از شهروندان دچار گرمازدگی شوند، تابستان سال جاری به قدری دمای هوا بالا رفته بود که بیشتر خانواده ها برای در امان ماندن از گرما ترجیح می دادند که در خانه های خود باقی بمانند.

با خنک شدن هوا بیشتر شهروندان برای گذراندن اوقات فراغت خود و خانواده ها به خصوص فرزندانشان شب ها را در پارک های شهر سپری می کنند.

بدون شک وقتی که اسم پارک و فضای سبز به میان می آید باید محیطی مناسب برای گذراندن اوقات فراغت خانواده ها به خصوص بچه ها مهیا باشد، اما متأسفانه فضای پارک های شهر دهلران باعث شده که خیلی از شهروندان به خصوص بچه ها نتوانند اوقات فراغت خوبی داشته باشند چراکه نبود امکانات بازی وعدم روشنایی مناسب سبب شده که تنها در گوشه ای بنشینند و از بازی کردن بچه هاه در پارک ها بی بهره باشند.

امروز بی توجهی متولیان امر از جمله شهرداری باعث شده درست زمانی که بیشتر بچه ها در شهرهای بزرگ از امکانات مناسبی برخوردارند که به همت دستگاههای مرتبط فراهم شده است؛ بچه ها این دیار از حداقل امکانات بازی نیز محروم باشند.

همین بی توجهی مسئولان سبب شده که بچه ها شهر اوقات فراغتی برای دنیای بچه هاه خود نداشته باشند. در این راستا گفتگویی با شهروندان در سطح پارک های شهر دهلران داشته ایم.

مسئولان شهرستان به خصوص شهردار برای روشنایی پارک ها چاره اندیشی کنند

یکی از شهروندان گفت: متأسفانه شهردار و اعضای شورای شهر دهلران توجهی به فراهم کردن فضای مناسب شهری برای شهروندان ندارند.

اکبر ذوالفقاری گفت: تابستان هوای شهرستان بسیار گرم است و همین امر سبب شده که در ایام تابستان ما خانه نشین باشیم.

وی گفت: متأسفانه گرما، گردوغبار و از طرفی کمبود امکانات تفریحی و رفاهی سبب شده که خیلی از شهروندان به خصوص بچه ها نتوانند سرگرمی مناسبی در شهر داشته باشند.

این شهروند دهلرانی گفت: با توجه به اینکه یکی از پارک های شهر در کنار منزل من است هر شب با خانواده برای قدم زدن به پارک می رویم ولی نبود روشنایی و امکانات در پارک به خوبی مشهود است.

این شهروند گفت: می طلبد مسئولان شهرستان به خصوص شهردار برای روشنایی پارک ها چاره اندیشی کنند.

بیشتر پارک های سطح شهر دهلران فاقد روشنایی و بعضی هم در تاریکی مطلق هستند

یک شهروند دیگر که همراه کودک خود به پارک مراجعه کرده بود، گفت: نبود امکانات، وسایل و تجهیزات بازی در پارک برای رفاه حال بچه ها دهلرانی جای تأسف دارد.

مریم عینی گفت: برای سرگرمی فرزندم در هفته ای چند بار به پارک های سطح شهر مراجعه می کنم که متأسفانه بی توجهی مسئولان و از طرفی نبود وسایل بازی استاندارد باعث شده فرزندم نتواند به خوبی حس بچه هاه خود را با بازی کردن تخلیه کند.

وی گفت: بیشتر پارک های سطح شهر دهلران فاقد روشنایی و بعضی هم در تاریکی مطلق هستند که این نشان از بی توجهی شهرداری و حتی اعضای شورای شهر است.

عینی گفت: بازی کردن و گذراندن اوقات فراغت بچه ها حق طبیعی آن ها است و مسئولان باید به این مهم توجه کنند.

وی افزود: به عنوان یک شهروند از مسئولان شهرستان این انتظار رادارم که شرایط روشنایی کافی و از طرفی وسایل بازی استاندارد را در سطح پارک ها برای بچه ها فراهم کنند چراکه بازی و شادی در پارک حق طبیعی بچه های ما در این منطقه محروم و مرزی است.

عدم روشنایی در پارک های دهلران قابل قبول نیست

عیسی درویشی معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری شهرستان دهلران نیز در گفتگو با خبرنگاران گفت: با توجه به محدود بودن فضاهای سبز و هوای گرم شهرستان در شش ماه از سال، می طلبد مسئولان شهرداری توجه ویژه ای به امکانات رفاهی، تفریحی و فضاهای سبز شهرستان داشته باشند.

وی بیان داشت: نبود روشنایی و عدم وجود وسایل استاندارد شهربازی در سطح پارک های شهرستان غیرقابل قبول است و مسئولان هرچه زودتر این مسائل را باید رفع کنند.

معاون عمرانی فرمانداری دهلران افزود: دهلران یکی از شهرستان های مرزی استان است که توسعه گردشگری این شهرستان برای جذب گردشگران عراقی نیازمند توجه به توسعه فضاهای سبز و امکانات شهری است.

درویشی عنوان نمود: پارک اناران به عنوان یکی از مهم ترین فضاهای سبز در شهرستان هم اکنون به حال خود رهاشده که شهرداری باید این پارک و دیگر پارک های شهرستان را ساماندهی کند.

وی افزود: مسائل بحث روشنایی و وسایل شهربازی باید در پارک های شهر دهلران حل شود تا این امر موجب نارضایتی مردم شهرستان نشود.

شهرستان دهلران دارای پنج پارک بزرگ و دو پارک محله است که متأسفانه بیشتر پارک های سطح شهر فاقد روشنایی و امکانات مناسب بوده و همین امر سبب شده که بیشتر شهروندان از عملکرد ضعیف شهردار و شورای شهر دهلران گلایه مند باشد.

خبرنگار: مجتبی کاور

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dorezamin.ir شناسه مطلب: 930

به "پارک های دهلران در تاریکی مطلق، بچه ها در حسرت شهربازی ماندند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پارک های دهلران در تاریکی مطلق، بچه ها در حسرت شهربازی ماندند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید