طرز تهیه اسنک خرما به 2 روش (کنجدی و گردویی)

به گزارش مجله دور زمین، اسنک خرما دسری مقوی برای بچه ها و بزرگسالان است. اسنک خرما کنجد و اسنک خرما و گردو دو نوع پرطرفدار این دسر هستند که برای میان وعده گزینه بسیار مناسبی به شمار می آیند.

طرز تهیه اسنک خرما به 2 روش (کنجدی و گردویی)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اسنک خرما میان وعده ای مغذی برای بچه ها است که در آن علاوه بر خرما، از ادویه جات گرمی همچون دارچین استفاده می گردد و موادی همچون کنجد، مغز گردو و تخم مرغ آن را مغذی تر می نماید. برای آشنایی با روش های تهیه این اسنک خوشمزه با ما همراه باشید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

  • طرز تهیه اسنک خرما و کنجد
  • طرز تهیه اسنک خرما و گردو

طرز تهیه اسنک خرما و کنجد

مواد لازم
خرمای بدون پوست و هسته1 کیلوگرم
کره1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل2/3 فنجان
کنجد سفید1/2 فنجان

دستور تهیه

  1. ابتدا پوست خرما ها را گرفته و هسته آن ها را خارج کنید، سپس خرمای بدون هسته را همراه با کره در قابلمه نچسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. درب قابلمه را بسته و اجازه دهید خرما حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم کاملا نرم گردد. در این فاصله گاهی خرما را هم بزنید تا به طور یکنواخت حرارت ببیند.
  3. وقتی خرما نرم شد، پودر دارچین را به آن اضافه کنید و با پشت قاشق، خوب له کنید تا به شکل خمیر درآید.
  4. حرارت را خاموش نموده و کنجد و پودر نارگیل را به خرما اضافه کنید.
  5. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس کف ظرفی را با کمی کره چرب کنید و اسنک خرما را در ظرف پهن کنید.
  6. اجازه دهید اسنک خرما کاملا سرد گردد، سپس با یک چاقوی تیز آن را برش بزنید.
  7. در صورت تمایل می توانید اسنک خرما را درون قالب های کوچک ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد گردد، سپس آن ها را از قالب خارج نموده و به سلیقه خود تزیین کنید.

چند نکته مهم

  • در صورت تمایل می توانید 2 عدد بیسکوییت پتی بور پودر شده، 1/2 پیمانه پودر گردو و 1/2 پیمانه پودر پسته را همراه با کنجد و پودر نارگیل به خرما اضافه کنید و اسنک خرما با طعم و مزه متنوع درست کنید.
  • برای تهیه اسنک خرما بهتر است از خرمای کم شیره بهره ببرید.
  • در صورت استفاده از خرمای پرسی نیازی به پوست دریافت خرما نیست و با حرارت ملایم خیلی راحت نرم می گردد.

طرز تهیه اسنک خرما و گردو

مواد لازم
خرما100 گرم
کره40 گرم
گردوی خرد شده2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
دارچین1/2 قاشق چایخوری
آب گرم1/4 فنجان
نان تستبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. هسته و پوست خرما را جدا کنید و سپس همراه با کره و آب گرم روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم گردد.
  2. خرما را با پشت قاشق له کنید، تخم مرغ ها را در آن بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغ بسته و سفت گردد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  3. مقداری از مخلوط خرما و تخم مرغ را روی نان تست پهن کنید، مقداری گردوی خرد شده روی آن بریزید، کمی پودر دارچین روی مواد بپاشید و نان تست دیگری روی آن قرار دهید.
  4. این اسنک خرمای مقوی را به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو کنید.

خرما دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن است و به همین دلیل همیشه در فهرست مواد غذایی مفید برای رشد به چشم می خورد. این ماده غذایی باارزش به روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و در تهیه انواع دسر برای افطار مانند ترافل خرما و کیک خرما و حتی در غذا هایی مانند رشته پلو بدون گوشت کاربرد دارد. پتاسیم موجود در این ماده غذایی تاثیر قابل توجهی بر دستگاه عصبی دارد، همچنین قند آن هنگام مصرف بلافاصله توسط بدن جذب شده و احساس گرسنگی را کم می نماید، طوریکه تنها در 30 دقیقه می تواند سطح انرژی فرد را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

نتیجه گیری

اسنک خرما یکی از میان وعده های خوشمزه است که خرمای موجود در آن سرشار از آهن، کلسیم و ویتامین A بوده و بدن را از ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی مصون می دارد. همچنین دارچین موجود در اسنک خرما باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن شده و برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. شما نیز سعی کنید این اسنک را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. تجارب شما در تهیه این اسنک می تواند به کسانی که تمایل به تهیه آن را دارند یاری کند. قسمت ارسال نظرات خبرنگاران در اختیار شماست تا سوالات و تجارب خود را با ما و دیگر مخاطبان درمیان بگذارید. همچنین پیشنهاد می کنیم مطلب طرز تهیه فیلینگ خرما با مارسپان و تزیین گل سرخ را نیز از سری مقالات آشپزی خبرنگاران مطالعه کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: dorezamin.ir شناسه مطلب: 1842

به "طرز تهیه اسنک خرما به 2 روش (کنجدی و گردویی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک خرما به 2 روش (کنجدی و گردویی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید