طرز تهیه پاستا با پنیر چدار و بیکن خوشمزه و کرمی با بیکن

به گزارش مجله دور زمین، پاستا با پنیر چدار، یک غذای کلاسیک و محبوب است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در این دستور طرز تهیه پاستا با پنیر چدار، تمام نکات لازم برای درست کردن یک سس پنیری کرمی و خوش طعم به همراه بیکن خوش عطر و آویشن تازه آورده شده تا غذایی بی نظیر و دلچسب برای شما و خانواده تان آماده کنید.

طرز تهیه پاستا با پنیر چدار و بیکن خوشمزه و کرمی با بیکن

اگر دوست دارید دستور تهیه انواع پاستا را مطالعه کنید، مطالب طرز تهیه ماکارونی با پنیر گودا و آموزش پخت ماکارونی به سبک ترکی را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با پنیر چدار

  • پاستا 200 گرم
  • بیکن ایرلندی کاپو 170 گرم
  • کره حیوانی پاستوریزه خبرنگاران 3 قاشق غذاخوری
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده خبرنگاران 100 گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده خبرنگاران 50 گرم
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • آویشن خردشده به اندازه لازم

طرز تهیه پاستا با پنیر چدار

مرحله اول: پختن پاستا

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس اندازه کافی نمک به آب اضافه کنید تا طعم پاستا بهتر گردد. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و گه گاه هم بزنید تا دانه ها به هم نچسبند. اجازه دهید پاستا طبق زمان نوشته شده روی بسته بندی یا تا رسیدن به حالت آل دنته (نیم پز و کمی سفت) بپزد. سپس آن را آبکش کنید و در صورت احتیاج با کمی آب سرد بشویید.

نکته: پاستاهای کوتاه و توخالی مثل پنه یا ماکارونی های پیچ دار برترین گزینه برای جذب سس پنیری بوده و طعم بهتری به غذا می بخشند.

مرحله دوم: آماده کردن بیکن

قبل از هر کاری بیکن ایرلندی را با یک قاشق غذاخوری کره روی حرارت میانه تا زیاد سرخ کنید تا حسابی تُرد و برشته بشوند. بعد از پخت، آن ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته گردد. وقتی خنک شدند، آن ها را به صورت تقریبی خرد کنید تا ترکیبی از تکه های ریز و درشت داشته باشید.

مرحله سوم: تهیه سس بشامل پاستا

2 قاشق به جای مانده از کره را در یک قابلمه میانه روی حرارت میانه تا زیاد ذوب کنید. سپس آرد را اضافه کنید و با همزن دستی یک دقیقه خوب هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید و خامی آرد گرفته گردد.

سپس حرارت را کم کنید و شیر را کم کم اضافه کنید. در حین اضافه کردن، مرتب هم بزنید تا آرد و شیر خوب با هم ترکیب شوند و گلوله نشوند. حواستان باشد ته و دیواره های قابلمه را هم خوب هم بزنید تا خمیر آرد کامل در شیر حل گردد. اگر احساس کردید سس خیلی غلیظ می گردد، کمی شیر بیشتر اضافه کنید.

مرحله چهارم: افزودن ترکیب پنیر به سس بشامل

وقتی غلظت سس به حدی رسید که پشت قاشق چوبی را پوشش بدهد، ترکیب پنیر رنده شده چدار و پارمزان را در چند مرحله اضافه کنید. حرارت را در این مرحله پایین نگه دارید تا سس فقط کمی قل بزند، نه بیشتر. اگر احساس کردید سس زیادی غلیظ شده است، کمی شیر به آن اضافه کنید تا بافتش روان تر گردد. حالا پایه سس آماده است و می توانید از آن در ترکیب نهایی پاستای خود بهره ببرید.

مرحله پنجم: افزودن بیکن و پاستا به سس

فلفل سیاه و بیشتر تکه های بیکن را به سس اضافه کنید و اندازهی از بیکن را برای تزئین کنار بگذارید. بعد پاستای پخته شده و برگ های تازه آویشن را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه اجازه دهید به آرامی در سس گرم گردد.

اگر سس خیلی غلیظ بود، کمی آب پاستا اضافه کنید تا کمی رقیق تر گردد. در آخر، پاستا را با بیکن و آویشن تزئین کنید و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه پاستا با پنیر چدار

در این مطلب با طرز تهیه پاستا با پنیر چدار آشنا شدید. این پاستای پنیری انتخابی لذیذ برای وعده های غذایی عادی یا مهمانی در کنار دوستان است. در ادامه با خواندن نکات تکمیلی می توانید اطلاعات بیشتری برای تهیه این پاستای پنیری به دست آورید.

استفاده از خامه برای تهیه سس پاستا

برای داشتن سسی غنی تر و کرمی تر می توانید بخشی از اندازه شیر را با خامه پرچرب جایگزین کنید. این کار باعث می گردد سس غلیظ تر و لطیف تر گردد و طعم به مراتب دلپذیرتری پیدا کند. بعلاوه خامه پرچرب یاری می نماید سس هنگام پخت بهتر به پاستا بچسبد و بافتی نرم تر و مخملی تر ایجاد کند که تجربه خوردن پاستا را لذت بخش تر می نماید. فقط مراقب باشید اندازه خامه را بیش از حد نکنید تا سس خیلی سنگین و چرب نگردد.

ترکیب انواع پنیر برای تهیه پاستا پنیری

درست است که برای تهیه این پاستا از ترکیب پنیر رنده شده چدار و پارمزان استفاده شده است. اما شما می توانید هر پنیری را که دوست داشتید با پنیر چدار ترکیب کنید.

نحوه گرم کردن پاستا با پنیر چدار

گرم کردن مجدد پاستا پنیری ممکن است طعم و کیفیت اولیه را کمی کاهش دهد، اما می توانید به جای مانده غذا را در ظرف دربسته داخل یخچال تا سه روز نگه دارید و در صورت احتیاج مجدداً مصرف کنید.

معرفی پنیر چدار خبرنگاران

پنیر چدار خبرنگاران طعمی غنی، بافتی نسبتا سفت و رایحه ای دلپذیر دارد. این پنیر از شیر تازه گاو تهیه شده و سرشار از کلسیم، پروتئین قابل هضم، فسفر و انواع ویتامین هاست. مغذی بودن پنیر چدار آن را به گزینه ای مغذی و خوش طعم برای وعده های غذایی تبدیل می نماید.

پنیر چدار خبرنگاران انتخابی عالی برای استفاده در انواع سوپ، مافین غذایی، نان های پنیری و غذاهای گرم مانند کیش لورن است. پنیر چدار خبرنگاران با طعم لذیذ و کیفیت بالای خود، تجربه ای سلطنتی را به آشپزخانه شما می آورد.

آیا برای دستور تهیه پاستا با پنیر چدار از روش خاصی استفاده می کنید؟ در صورت تمایل آن را با بقیه به اشتراک بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 28 مرداد 1404 بروزرسانی: 28 مرداد 1404 گردآورنده: dorezamin.ir شناسه مطلب: 2594

به "طرز تهیه پاستا با پنیر چدار و بیکن خوشمزه و کرمی با بیکن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا با پنیر چدار و بیکن خوشمزه و کرمی با بیکن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید