دستورات رئیس جمهوری چین برای جلوگیری از هدر رفت غذا

به گزارش مجله دور زمین، شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین دستوراتی مبنی بر جلوگیری از هدر رفت مواد غذایی در این کشور صادر کرد.

دستورات رئیس جمهوری چین برای جلوگیری از هدر رفت غذا

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه لو پوئن، مردم چین به خوش خوراکی معروفند ولی رئیس جمهوری چین می خواهد برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی، این عادت چینی ها را عوض کند.

تعدادی از انجمن های حرفه ای در بخش پذیرایی در شهرهای پکن، ووهان و شیان سعی در انجام مدل ان-1 هستند. از اعضای این انجمن ها دعوت شده است تا امکان سفارش بخش کوچکی از غذا و یا حتی نیمی از آن را به فهرست های خود اضافه نمایند. این ابتکارات در راستای تحقق دستور روز سه شنبه توسط رئیس جمهور شی جینپینگ صادر شده است.

در گزارشی در سال 2018، مرکز تحقیقات علوم چین از هدر رفت 100 گرم مواد غذایی توسط هر چینی در هر وعده خبر داده بود.

در انتها یک وعده غذایی، آداب سنتی در چین این گونه تعریف شده اند که شما مقداری غذا بر روی بشقاب خود نگه می دارید تا نشان دهید به اندازه کافی غذا وجود داشته است.

منبع: عصر ایران
انتشار: 10 مهر 1399 بروزرسانی: 10 مهر 1399 گردآورنده: dorezamin.ir شناسه مطلب: 1313

به "دستورات رئیس جمهوری چین برای جلوگیری از هدر رفت غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستورات رئیس جمهوری چین برای جلوگیری از هدر رفت غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید